Duurzame appartementen Lidwinahof in het Hart van Best

In het centrum van Best is Scheepers Bouw & Ontwikkeling bezig met de bouw van het Lidwinahof project, bestaande uit twaalf identieke appartementen. Gepland voor oplevering midden 2025, biedt dit project moderne en duurzame woonoplossingen in het centrum van Best.

Elk appartement is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een eigen warmtepomp. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen overdekte parkeerplaats en een inpandige berging, wat extra gemak biedt voor de bewoners.

Deze 3-kamer appartementen zijn bereikbaar met een lift en vallen op door hun architectonische details, zorgvuldig ontworpen door Toine van Baalen architecten. De appartementen worden standaard opgeleverd met een volledig ingerichte keuken en badkamer, waardoor ze direct bewoonbaar zijn bij oplevering.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in een toekomst in Lidwinahof, nodigen we u uit uw gegevens achter te laten via ons interesseformulier. U wordt eind 2024 geïnformeerd zodra er meer details beschikbaar zijn of wanneer de start van de verhuur aanbreekt.

Architectuur: Toine van Baalen

Op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter.

Beeldmateriaal

Aanmelden Lidwinahof Appartementen

Heeft u interesse in een duurzaam appartement in het centrum van Best? Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft door u nu aan te melden voor updates over de Lidwinahof appartementen. Door uw registratie ontvangt u meer informatie zodra deze vrijkomt.

Persoonsgegevens
Adresgegevens