Van concept tot realisatie

Het appartementencomplex Lentelust, gelegen in het bruisende centrum van Best, is een uniek project gerealiseerd door Scheepers Bouw & Ontwikkeling. Het complex bestaat uit drie ruime, luxe afgewerkte appartementen, die elk voorzien zijn van moderne faciliteiten en een hoog afwerkingsniveau. De aandacht voor details is overal terug te vinden; van de op maat gemaakte kasten en inloopkasten tot aan de volledig ingerichte keukens.

Dankzij de balkons aan de voorzijde en de tuinkamers genieten alle appartementen van veel daglicht. Aan de achterzijde hebben de bewoners de keuze gekregen tussen een balkon of een dakterras, en beide zijn gerealiseerd. Bovendien hebben de drie appartementen in het midden extra lichtinval dankzij een speciaal gecreëerde lichttuin.

Elk appartement is uitgerust met twee moderne badkamers, waarvan er één is voorzien van een luxe bad en beide van een inloopdouche. De verwarming en koeling van de appartementen wordt verzorgd door een eigen bodemwarmte-installatie, gecombineerd met vloerverwarming voor optimaal comfort.

De integratie van domotica zorgt voor een moderne en veilige woonomgeving, met mogelijkheden voor lichtbediening, beveiliging en toegangscontrole. Op de begane grond van het complex is 90 m² aan winkelruimte beschikbaar, perfect voor ondernemers die zich willen vestigen in het hart van Best.

Een bijkomend voordeel voor de bewoners is de aanwezigheid van een parkeergarage, wat het woongenot verder verhoogt. Scheepers Bouw & Ontwikkeling heeft niet alleen de ontwikkeling en bouw op zich genomen, maar zorgt ook voor het onderhoud van het complex. Al met al biedt appartementencomplex Lentelust sinds 2023 comfortabele, moderne en luxe woonruimtes in het centrum van Best.

Meer informatie over ons werk of project Luxe appartementen Lentelust ontvangen?

Vul onderstaand formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.