Een klein bedrijf, grote ambities

Scheepers Bouw & Ontwikkeling zet krachtige en complete bouwconcepten neer voor particulieren en de zakelijke markt. Nieuwbouw zowel als renovatie, verbouwingen en transitie. Van metselwerk, installatiewerk en stukwerk tot afbouw en interieurbouw; wij realiseren het. Vanuit onze thuisbasis in Best regelen we, plannen we en coördineren we. Persoonlijk, proactief en betrokken. Zonder nonsens, met hart voor ons werk en vooral oog voor resultaat.

Vakmensen die begrijpen hoe het werkt

Onze mensen zijn onze drijvende kracht. We kunnen bouwen op een flexibele, maar ‘vaste’ schil van harde en vaardige werkers. Nederlandssprekende en gecertificeerde professionals die elkaar door en door kennen en die bij onvoorziene omstandigheden direct schakelen met de opvolgende partij. Om zo continuïteit te garanderen en beloftes na te komen. Dat alles met een goedemorgen aan het begin van de dag, een opgeruimde werkplek aan het eind ervan en zo min mogelijk overlast.

Dirk Scheepers

Directeur-eigenaar, uitvoerder

Al vanaf kinds af aan had ik meer interesse voor LEGO dan voor het abc. Twee bouw(technische) opleidingen lagen voor de hand, gevolgd door een traineeship bij Ballast Nedam en een functie als uitvoerder bij Van der Heijden. Eigenaarschap stond nog op het lijstje en in 2021 was Scheepers een feit. Klein begonnen en snel volwassen geworden. Werkend vanuit hoofd en handen. Gedreven, ambitieus en perfectionistisch. Om verwachtingen waar te maken en liever nog te overtreffen; zowel in het eindresultaat als in het proces. Want als je iets doet, moet je het goed doen, en anders niet.

Anouk Weijers

Administratie & relatiebeheer

Mijn naam is Anouk. De stem aan de telefoon en het gezicht achter de schermen. Binnen Scheepers verantwoordelijk voor het bewaken van begrotingen, het voeren van de administratie en een stuk relatiebeheer. Punctueel, precies en planmatig. Met een voorliefde voor cijfers en kloppende resultaten. Maar vooral met het streven om alles voor zowel leveranciers als afnemers zo goed mogelijk te regelen. Omdat we weten dat prettig en langdurig samenwerken verder reikt dan puur de bouwplaats.

Stuur een mail

Vul onderstaand formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.