Modern en multifunctioneel ondernemen

Het project aan de Nuenenseweg in Geldrop is een bijzonder voorbeeld van hoe een ruimte compleet kan transformeren. We hebben een bedrijfsverzamelgebouw met zes ruimtes ontwikkeld, waarbij de begane grond dient als opslag en werkplaats, en de eerste verdieping is ingericht met kantoren.

De constructie is stevig en duurzaam, met betonnen trappen, vloeren en uiteraard een dak. Een vide aan de achterzijde zorgt voor meer natuurlijk licht en een open gevoel in het gebouw. Elke verdieping heeft zijn eigen toiletgroep en keuken, wat zorgt voor zelfstandigheid en gemak.

Van het allereerste ontwerp tot de ontwikkeling en uiteindelijk de bouw, hebben we alles in eigen beheer gehouden. Dit zorgt voor consistentie en kwaliteit in elk aspect van het project. Het resultaat is een modern bedrijfsgebouw, klaar voor de toekomst.

Aan de achterzijde van het gebouw is een kleine buitenruimte gecreëerd, en de grote, hoge roldeuren zorgen voor een gemakkelijke doorgang, wat bijdraagt aan de functionaliteit van het gebouw. Het project aan de Nuenenseweg staat als een huis: sterk, modern en vol mogelijkheden.

Meer informatie over ons werk of project Complete transformatie ontvangen?

Vul onderstaand formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.