Vier unieke ruimtes, één bedrijfsverzamelgebouw

Bij het project De Dieze in Best hebben we een modern bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd dat bestaat uit vier uiteenlopende ruimtes. Het betreft ruimtes voor opslag en werkplaatsen op de begane grond, alsook kantoorruimtes op de eerste verdieping. Het gebouw is voorzien van stevige betonnen trappen en vloeren, en heeft een vide aan de achterzijde om extra licht binnen te laten.

Elke verdieping beschikt over een eigen toiletgroep en keuken, waardoor de ruimtes zelfvoorzienend zijn. Van de ontwikkeling tot de uitvoering van de bouw hebben we alles in handen genomen om te zorgen voor een vlekkeloos proces en een uitstekend eindresultaat.

Eén van de bedrijven in het verzamelgebouw heeft ervoor gekozen om ook het interieur door ons te laten verzorgen. Dit resulteerde in prachtig afgewerkte kantoor- en spreekruimtes, compleet met vloerbedekking, schilderwerk, hoge deuren en veel licht. Het hele gebouw baadt in het licht, wat zorgt voor een prettige werksfeer. Kortom: bedrijfsverzamelgebouw De Dieze is een project waar we trots op zijn en waar de gebruikers elke dag weer de vruchten van plukken.

Meer informatie over ons werk of project Moderne bedrijfsruimtes ontvangen?

Vul onderstaand formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.