Een nieuwe start voor een rijtjeswoning

In Best hebben we een bestaand rijtjeshuis aan de Klabots volledig getransformeerd en gemoderniseerd. Zo heeft de begane grond aan de voorzijde een uitbouw gekregen, compleet met openslaande tuindeuren die zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming en stalen deuren, wat zorgt voor een strak en stijlvol interieur.

Op de eerste verdieping hebben we de badkamer volledig verbouwd en voorzien van een nieuwe dakkapel. Daarnaast is er een apart toilet geïnstalleerd. De zolder is getransformeerd en voorzien van twee grote dakkapellen aan zowel de voor- als achterzijde, waardoor er ruimte is ontstaan voor twee extra slaapkamers en een wasruimte. Het project omvatte de vervanging van alle kozijnen door nieuwe houten exemplaren, wat de woning een frisse en moderne uitstraling geeft.

Van het eerste contact tot de oplevering hebben we dit project in korte tijd en geheel in eigen beheer gerealiseerd. Het resultaat is een compleet vernieuwd, gemoderniseerd en uitgebreid woonhuis dat klaar is voor de toekomst.

Meer informatie over ons werk of project Modernisering woonhuis ontvangen?

Vul onderstaand formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.