Comfort en functionaliteit gaan hand in hand

Midden in het kloppende hart van Best aan de Hoofdstraat ligt een bijzonder woonproject bestaande uit zes unieke woningen: één ruim appartement en vijf aaneengeschakelde rijtjeshuizen. Allemaal zijn ze voorzie van twee slaapkamers en uitgevoerd in een eigen, karakteristieke kleur.

Het appartement, verspreid over twee verdiepingen, biedt een speciale tv-kamer en een royale en suite badkamer. Ter bevordering van duurzaamheid is het appartement uitgerust met zonnepanelen en een efficiënte warmtepomp. Het comfort wordt verder verhoogd met een inpandig overdekte parkeerplaats.

De rijtjeswoningen hebben op de begane grond een kleine aparte ruimte met een eigen toilet en keuken; ideaal daarmee voor de detailhandel of een eigen zaak. De eerste verdieping huist de woonkamer, een keuken en badkamer, verfraaid met Franse balkons. Op de tweede verdieping is er ruimte voor twee slaapkamers, een vliering en een balkon. Duurzaamheid is ook hier een speerpunt met de toevoeging van zonnepanelen aan elke woning.

Zowel het appartement als de rijtjeswoningen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en uiteraard voorzien van zonnepanelen die zorgen voor een groene energievoorziening.

Aan de voorzijde van de woningen, direct aan de Hoofdstraat, bevindt een winkelruimte van 60 m2.

Meer informatie over ons werk of project Woon- en winkelcombinatie ontvangen?

Vul onderstaand formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.